Hair Fashion by de hairstylist


De hairstylist

Heb jij een bijzondere aangelegenheid waar jij er op jouw paasbest uit wilt zien? Bijvoorbeeld een promotie, trouwerij of luxe feest? Dan hoort daar naast een geschikte outfit, ook een goed kapsel bij. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar voor het beste resultaat ga je op zoek naar een hairstylist. In deze blogpost schrijven wij over de voordelen van een hairstylist en wat hij/zij voor jou kan betekenen. Lees gauw verder en lees hoe je in contact komt met eens haarstylist die goed bij jou past.


Een kapsel op maat

Het grootste voordeel van het inhuren van een hairstylist is dat je kunt genieten van hun expertise. Zeker wanneer je een belangrijke aangelegenheid hebt, is een professioneel kapsel zeer gewenst. Je kunt zelf inspiratie opdoen en dit aan hem/haar voorleggen en zo zien welke het beste bij jouw haarstructuur en hoofdvorm past. Ook kun je vertrouwen op hun expertise en de volledige vrijheid geven. Zo ben je altijd verzekerd van een kapsel dat er goed uitziet en perfect bij jou past.


Oriënteer je

Er zijn enorm veel hairstylisten en het aanbod is daarom ook erg groot. Toch zit er groot verschil tussen de stylisten en is het aan te bevelen om je goed te oriënteren. Je kunt bijvoorbeeld online op zoek gaan naar een hairstylist en op de websites voorbeeldmateriaal en portofolio's inzien. Zo heb je een beetje een idee van wat de mogelijkheden zijn en of de stijl bij jou past. Een andere tip is om via sociale media op zoek te gaan. Veel hairstylisten hebben een eigen Facebook of Instagrampagina waar je eenvoudig in contact kunt komen en hun portofolio in een oogopslag kunt bekijken.


Kennismakingsgesprek

Heb je iemand gevonden die jij wel ziet zitten? Kan je zijn/haar werk waarderen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en vraag een kennismakingsgesprek aan. Zeker voor grote aangelegenheden als bruiloften kun je tijdens een gesprek jouw wensen voorleggen en zien of dit mogelijk is. Zo'n gesprek is altijd vrijblijvend en je kunt zo goed zien of er een klik is. Een hairstylist is een professional die jouw haar kan omtoveren tot een uniek kapsel. Zeker voor luxe feesten of bijzondere aangelegenheden zijn hairstylisten onmisbaar. Je kunt eenvoudig online zoeken hairstylisten bij jou in de buurt of op de sociale media kanalen kijken. Oriënteer je en zie wat de mogelijkheden zijn. Geniet van een professionele aanpak en haar dat de hele avond goed blijft zitten.

Kijk voor een hairstylist in Den Haag bij Arjen de Graaff Hairstyling.

Over ons

Haar en cosmeticablog

Welkom op mijn blog over haar en cosmetica. Ik heet Maria. Sinds een jaar of 10 werk ik in een professionele kappers zaak. Mooi maar misschien cliché: kapper worden en bezig zijn met beauty is mijn meisjesdroom die compleet is geworden. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik graag mijn ervaringen wil delen, en mensen wil inlichten over de geweldige wereld van haar, cosmetica en beauty. Ik maak graag mensen blij door ze mooi te maken en daardoor zelfverzekerd te laten voelen. Ik hoop met mijn blog goede tips te geven over het verzorgen van haar, mooie haarstyles aan te raden en mensen zo gelukkig maak.

Zoeken

Recente artikelen

16 januari 2018
De hairstylist Heb jij een bijzondere aangelegenheid waar jij er op jouw paasbest uit wilt zien? Bijvoorbeeld een promotie, trouwerij of luxe feest? D

9 november 2017
Ik schrijf in het volgende artikel over haarwerken. Wat zijn haarwerken, wat wordt daar precies mee bedoeld, waarom bestaan haarwerken en wie koopt di

13 oktober 2017
Bij pruiken wordt er vaak gelijk aan carnaval gedacht. Tijdens carnaval zie je pruiken in alle soorten en maten. Van blauw tot knaloranje en van korte

Archief